Wat is Bosch Car Service

Bosch Car Service: Compleet, Goed, Betaalbaar

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke formule. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én controles die verband houden met het seizoen, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar.

 

Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was toen deze gebouwd werd? Want Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service-garages middels trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is in goede handen.

 

Compleet dienstenaanbod

Of het nu gaat om reparatie en onderhoud voor uw huidige auto, of de zoektocht naar een nieuwe... bij Bosch Car Service bent u aan het juiste adres. Wij staan elke dag voor u klaar om aan uw mobiliteitswensen te voldoen! Kom langs, of maak een afspraak online.

 

Goed, in alles wat we doen!

Elke dag worden er duizenden auto's onder handen genomen binnen het Bosch Car Service netwerk. Onze kennis van moderne voertuigtechniek zorgt ervoor dat we ook uw voertuig perfect kunnen onderhouden. En dat valt op! Zo heeft Bosch Car Service hoge ogen gegooid bij de verkiezing 'Mijn Autobedrijf van het Jaar', een wedstrijd van de BOVAG.

 

Betaalbaar, voor iedereen

De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Echter bent u bij Bosch Car Service van één zaak zeker: u betaald nooit teveel. Zo zorgen wij ervoor dat er conform afspraak gerepareert wordt, indien nodig wordt u gebeld om te melden dat de kosten hoger uitvallen. Verder bieden wij garantiediensten aan waarbij u behoed blijf van onverwachte kosten. Bosch Car Service is dus verassend betaalbaar!