Reparatie & Onderhoud

Uw auto is in goede handen!

Bosch Car Service garages garanderen een vakkundige uitvoering van service, onderhoud en reparatiewerk aan uw nieuwe of gebruikte auto.

  

Bosch Car Service garages in Nederland worden elke dag ondersteunt door de grootste leverancier van de automobielindustrie: Bosch.

Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu en verlichting, maar ook systemen zoals ABS en ESP, voor alle gerenommeerde merken. Door deze samenwerking is Bosch in staat om Bosch Car Service te ondersteunen, zodat de garages elke dag beschikken over de juiste apparatuur en kennis om uw auto perfect te onderhouden. Of uw voertuig nieuw of oud is, het is altijd in goede handen bij Bosch Car Service!

 

Opleidingen

Per aangesloten garage worden er per jaar minimaal 8 cursussen gevolgd. Door de grote diversiteit aan trainingen is een Bosch Car Service garage in staat onderhoud en reparaties uit te voeren aan alle merken auto's.

 

Garantie

Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto uiteraard gewoon geldig. Vandaar dat een Bosch Car Service garage nieuwe en gebruikte auto's levert en ook onderhoudt en repareert.

Dit geldt uiteraard voor uw privé als zakelijk bereden (lease-)auto. Bovendien zal een Bosch Car Service garage u altijd neutraal en daardoor optimaal kunnen adviseren, omdat ze niet merkgebonden is. Men kan u op deze manier correct adviseren bij de aankoop van een auto.